HEKA-Contact verwarmingsplaat, 30x30cm, voor ▒ 25 kuikens, 20W - optioneel...

Zoom

HEKA-Contact verwarmingsplaat, 30x30cm, voor ▒ 25 kuikens, 20W - optioneel met vermogenregeling

Select ArtNr.: 9102+9209
Gewicht: 1.5 kg

HEKA contact-verwarmingsplaat van kunststof en aluminium, 
30x30cm, 20Watt

"Contact"-verwarmingsplaat houdt in dat de verwarmingsplaat slechts "handwarmlauw" is naar beneden toe is en zo laag geplaatst moet worden dat de kuikens de plaat met hun rug aanraken. In tegenstelling hiermee zijn onze "normale" HEKA warmteplaten beduidend warmer en verwarmen ze de hele ruimte eronder (ook verkrijgbaar met een echte thermostaat). Voor de kuikens of hun opfok is het zeker een voordeel als het hele gebied onder de verwarmingsplaat (inclusief de vloer) verwarmd wordt. Het voordeel van de contactwarmplaten is ook duidelijk: minder energieverbruik en gemakkelijker in te stellen, omdat de hoogte alleen op de juiste kuikenmaat hoeft te worden aangepast.

Voordelen van onze contactverwarmingsplaten ten opzichte van de (zwarte) contactverwarmingsplaten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn:
- bijna 100% "made in Germany" (alleen verwarmingselementen uit ItaliŰ)
- Zo perfect ge´soleerd naar boven toe dat er bijna geen warmteverlies is
- Onderzijde van gepoedercoat aluminium voor een absoluut gelijkmatige temperatuur
- Perfect schoon te maken dankzij de volledig gladde (wit gepoedercoate) onderzijde
- De onderkant is volledig (en gelijkmatig) verwarmd, aangezien er slechts 6 mm schroefdraadgaten voor de voeten "verloren" gaan
Met name het laatste punt is ook relevant bij het maken van een vergelijking. Terwijl bij andere contactverwarmingsplaten tot een derde van het bruikbare oppervlak verloren gaat voor de (visueel mooie) voeten en hun bevestiging, kunt u met onze contactverwarmingsplaten bijna de volledige opgegeven maat gebruiken.
Zo hebben onze HEKA warmteplaten van 20x20cm bijna hetzelfde verwarmingsoppervlak als de zwarte import verwarmingsplaten van 25x25cm.

Inclusief set traploos verstelbare pootjes.
Optioneel / optioneel met een zevenstaps vermogensdimmer (niet door ons geproduceerd).

Afmetingen: 20x20 cm, 15 watt (maximaal)

*: incl. BTW, plus. Verzendkosten.